Rubrika Reporter predstavlja izazov za sve korisnike sajta. Njime želimo da vam obezbedimo mogućnost da objavite važne vesti i događaje iz vašeg života. Tekstove i fotografije koje dostavite našoj redakciji objavićemo u novinama Tamo daleko. Osnovna ideja je da ponudimo jedinstvene novine koje će čitaocima poklanjati isključivo pozitivne sadržaje.

Novine Tamo daleko biće besplatne i dostupne svim našim posetiocima. Pored otvorenih mogućnosti za objavljivanje priča i dostignuća iz vašeg života, rubrika Reporter podrazumeva slobodu misli i izražavanja, ali uz visoki etički kodeks i odgovornost za istinitost dostavljenog sadržaja.

Zainteresovani pretplatnici, koji žele da zvanje reportera postane njihova profesija, ovaj sajt mogu upotrebiti za sticanje iskustva koje je neophodno za buduću karijeru.

Oglasi i reklame koje nam pošaljete pružaju velike mogućnosti. Na našem sajtu možete oglasiti i reklamirati sve, po istim principima kao vesti. To mogu da budu najave društvenih, kulturnih i umetničkih događaja, reklamiranje firmi, turističkih i ugostiteljskih objekata, oglasi za posao, oglasi za kupovinu i prodaju nekretnina, automobila i drugih prevoznih sredstava, reklamiranje usluga širokog spektra...

Reklamiranje na internetu je najjednostavniji i najpovoljniji sistem reklamiranja. S obzirom da je interaktivno jer mogu da se prate njegovi efekti, ovaj vid reklamiranja danas donosi najbolje rezultate. Mnogim oglašivačima nije potrebno da ih čuju milioni ljudi već samo određene kategorije. Zato želimo da izgradimo zajednicu korisnika koju zaista zanima vaš proizvod i usluga.