Siguran taksi BG postoji u Beogradu od 01.01.2011. godine. U našim vozilima su svi putnici osigurani, a vozila spadaju u prvu luks ili luks kategoriju po kategorizaciji grada Beograda. Pored  toga, imamo obučene vozače koji mogu pružati prevoz po Beogradu i Srbiji koji govore engleski jezik.
Za tu namenu možemo ponuditi vozila novije generacije i koja spadaju u visoku klasu.

        Kvalitet usluge Sigurnog taksija BG su pored naših sugrađana i posetioca Beograda prepoznali su i mnogi eminentni hoteli, restorani i klubovi, koji žele svojim gostima da obezbede siguran taksi prevoz po cenama koje grada Beograd propisuje, uz kvalitet vozila i ljubaznost vozača koji Siguran taksi pruža.

Brojevi telefona Sigurnog taksi BG centra su: POZIV IZ SVIH MREŽA 198-98

Fiksni tel. 011/715-25-25

Mob. tel. 060/9800

Sigurna cena.
Sigurna vozila.
Sigurni vozači.
Osigurani putnici.
Sigurno najbolji taksi prevoz! Pozovite nas!
 
     Uz saglasnost grada Beograda, Siguran taksi BG pruža usluge taksi prevoza u Beogradu po ceni koju Uprava Beograda propisuje. U SIGURNOM TAKSIJU BG rade isključivo taksi-preduzetnici koji su registrovani u Beogradu, koji se nalaze evidenciji Sekretarijata za saobraćaj grada Beograda i koji su ispunili sve uslove za obavljanje taksi prevoza koje grad Beograd i Zakon Republike Srbije propisuju.

Turističko razgledanje Beograda

           Vozilima STB taksija možete upoznati Beograd, obići sve kulturne znamenitosti grada, restoran, kulturna i ostala dešavanja koja naš grad nudi. Možemo Vam obezbediti i vozača koji govori strani jezik.

Pozovite nas: 011/715-25-25 ili 060/9800!


             Našim sugrađanima i posetiocima Beograda pružamo siguran taksi prevoz, sigurnu cenu u vozilima prve luks i prve kategorije.
             Želimo da uz Vašu pomoć budemo predvodnici taksi prevoza Beograda.

Zahvaljujemo se na poverenju.

Web: http://www.stbtaxi.com